Diensten

Keuken, badmeubel, inbouwkasten, dressings.

 van moderns tot klassiek in elke stijl zo als de klant het wenst. hiervoor kunnen we verschillende materialen aanbieden voor elks wat wil van mellamine ,laminaat(hpl), fineer, mdf gelakt of voor te schilderen, massief hout , graniet, composiet, en trespa. dit alles word op maat gemaakt in eigen werkhuis. zodat alles mooi en perfect word afgewerkt. De indeling van het meubel word eerst besproken met de klant wat zij wensen vb. legplanken, schuiven, kleerhangers, broekhouders, en speciale indeling voor hoekkasten in keukens vb. magic corner, leman , carousel. Voor ik start aan een project word er altijd een 3d tekening gemaakt van het gewenste meubel.  Zowel een tekening van het ontwerp als de indeling van het meubel.


Binnendeuren.

Dit kunnen gewoon draai deuren zijn als schuifdeuren als pivot deuren en deuren met blinde scharnieren. voor iedereen wel iets . er worden schilderdeuren aan geboden die geschilderd kunnen worden door de klant of deze kunnen ook gelakt worden. Verder zijn er nog fineer en massieve deuren die kunnen gebeitst worden gevernist of gelakt worden. bij het lakken raad ik altijd aan voor ze eerst uit te borstelen. Zodat de nerven van het hout er mooi doorkomen bij het lakken. Zo word de strutuur van het hout mooi weergegeven.


Laminaat of Parket.

laminaat word altijd gelegd met een ondervloer van 3mm dik. is te verkrijgen in verschillende decor printen voor ieders wat wil . Er is ook laminaat die gelegd kan worden in vochtige ruimtes deze is 100% watervast dus perfect geschikt voor in badkamers of plaatsen waar dat het vochtig is . bij elke decor print zijn er bijpassende plinten te verkrijgen maar men kan ook kiezen voor schilderplinten. voor een modern of landelijk uitzicht.

parket is gewoonlijk samengesteld uit een onderlaag in multiplex of blokplaat met daarop een toplaag fineer van +- 5mm afhankelijk van de leverancier. deze kan rechtstreeks verlijmd worden op shape of een bestaande vloer . u parket kan dan afgewerkt worden door te vernissen of te oliën. is te verkrijgen in verschillende kleuren. Op de parket kan er gekozen worden voor plinten in dezelfde houtsoort of voor schildersplinten.Gyprocwerken.

Voor een verlaagd plafon of een valse muur of renovatie werken. hiervoor kan men altijd gyproc gebruiken . Voor als draagstructuur gebruik ik altijd metalen profielen waar dan de gyproc kan op geschroefd worden. bij plafons kan men gebruik maken om spots in te bouwen of voor indirect licht. Bij valse wanden plaats ik altijd eerst op de metalen structuur een osb plaat en dan de gyproc. dit dient voor een stevige structuur en ook dat men nadien nog altijd iets stevig aan de wand kan hangen of monteren. ik ga steeds de gyproc in drie keer uit plamuren zodat hij schilder klaar is .


renovatie van meubels.

Heb je een bestaande keuken of kast en deze is aan een opfris beurd toe. Geen probleem bij een bestaand meubel dat nog in goede toestand verkeerd kan men nog alle richtingen uit . men kan verschillende delen vervangen en vernieuwen zoals de deuren. werkblad.en toestellen zodat je terug een mooi vernieuwde keuken of meubel hebt .